Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Magdalena Maria Zorreth, geboren te Sluis (B) op 1 oktober 1779, overleden te Neer op 30 december 1861, dochter van Wilhelmus Christianus Zorreth en Maria Josephina de Cleves.


Zij is getrouwd rond 1803 voor de kerk met
Theodorus Arnoldus Joannes J de Raet van der Voort, raadslid gemeente Neer, baron, landbouwer en rentenier, gedoopt te Leuven (B) op 5 juli 1772, overleden te Neer op 8 mei 1851, zoon van Arnoldus Joannes Josephus de Raet van der Voort en Maria Francisca Josephina van Bouchout.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Carolina Anna Barbara, rentenierster, geboren te Lier (B) rond 1803, ongehuwd overleden te Neer op 8 juni 1822.
  • 3 : Marie Jeanne Eugene, rentenierster, geboren te Neer op 4 april 1807, ongehuwd overleden aldaar op 10 juni 1822.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina