Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Maria Gerarda Luijten, dienstbode, geboren te Neer op 14 februari 1922, wonende te Neer in de Steeg en te Beesel, overleden te Venlo op 5 februari 2007, begraven te Reuver op 10 februari 2007, dochter van Jacobus Hubertus Luijten en Maria Catharina Dorothea Custers.


Zij is getrouwd te Neer op 8 mei 1944 met
Johannes Mathias Lambertus Janssen, boekhouder, geboren te Beesel op 29 juni 1915, wonende aldaar, overleden te Reuver op 6 februari 2002, begraven aldaar op 9 februari 2002, zoon van Hendrikus Franciscus Janssen en Josephine Gertrudis Maria Custers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina