Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Josepha Meuwissen, akkermeid, gedoopt te Neer op 14 december 1791, dochter van Wilhelmus Mevissen en Dorothea Joosten.


Zij is getrouwd te Helden op 12 augustus 1828 met
Christiaan Geurts, akkerman, geboren te Maasbree rond 1785, zoon van Godefridus Geurts en Joanna Classen.
(Hij was weduwnaar van Joanna Janssen. Hij was weduwnaar van Joanna Hermans. Hij was weduwnaar van Gertrudis Gijsen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Gertrudis, akkermeid en landbouwster, geboren te Helden op 27 november 1831.
    Zij is getrouwd te Helden op 12 april 1858 met Petrus Peeters, landbouwer, geboren te Helden op 10 december 1835, zoon van Gerardus Peeters en Eva Teeuwen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina