Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Janssen.


Hij is getrouwd te Neer op 23 april 1748 voor de kerk met
Joanna de Saif, overleden te Neer op 16 augustus 1770.
(Zij is eerder getrouwd rond 1728 voor de kerk met Gerardus Huiben, overleden te Neer op 3 maart 1740. Zij is eerder getrouwd te Neer op 17 februari 1744 voor de kerk met Joannes van Hegelsom, gedoopt te Sevenum op 18 september 1700, overleden te Neer op 10 januari 1745, zoon van Thomas van Hegelsom en Elisabeth Berghs. (Hij is eerder getrouwd te Neer op 10 mei 1731 voor de kerk met Maria Jansen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina