Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Severinus Theelen, geboren te Asselt op 14 april 1804, overleden aldaar op 11 augustus 1871, zoon van Leonardus Ludovicus Joannes Thelen en Gudula Loven.


Hij is getrouwd te Swalmen op 28 december 1840 met
Anna Maria Hubertina Janssens, akkerbouwster, geboren te Swalmen op 6 augustus 1818, overleden aldaar op 9 augustus 1905.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Hubertina, geboren te Swalmen op 11 augustus 1845, overleden te Neer op 18 augustus 1931.
  • 4 : Maria Gudula Hubertina, geboren te Swalmen op 7 december 1858, overleden te Echt op 11 maart 1949.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina