Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefrida Simons, dienstmeid, gedoopt te Neer op 18 maart 1773, dochter van Gerardus Simons en Getrudis Smets.


Zij is getrouwd te Baexem op 9 februari 1822 met
Pieter Vermeulen, schoenmaker, geboren te Nederweert op 29 april 1778, wonende te Baexem, overleden aldaar op 20 augustus 1828, zoon van Pieter Vermeulen en Maria Beerens.
(Hij is eerder getrouwd in het jaar 1800 met Helena Sijben, geboren te Nederweert rond 1759, overleden te Baexem op 13 maart 1821, dochter van Lambertus Sijben en Mathea Jagers. (Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 10 februari 1789 voor de kerk met Godefridus Hobus.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina