Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Sterken, receptor en staats ontvanger, gedoopt te Roggel op 19 juni 1735, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 9 november 1796, zoon van Petrus Stercken en Anna Christina Gerardts.


Hij is getrouwd te Waalre op 7 oktober 1764 voor de kerk met
Maria Martina Danckers, geboren te Valkenswaard rond 1736, overleden te Heythuysen op 2 juni 1815, dochter van Petrus Dankers en Joanna Bijnen.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Jacobus Franciscus, gedoopt te Buggenum op 16 augustus 1771, overleden aldaar op 22 januari 1774.
  • 6 : Jacobus, gedoopt te Buggenum op 26 januari 1775.
  • 7 : Theodorus, gedoopt te Buggenum op 5 december 1778.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina