Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Michaël Delhey, wonende te Swalmen.


Hij was gehuwd met
Windelina Tillemans, wonende te Swalmen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mechtildis, dagloonster, geboren te Swalmen rond 1749, wonende te Neer, overleden aldaar op 1 maart 1822.
    Zij is getrouwd te Neer op 7 januari 1774 voor de kerk met Wulhelmus Messemeckers, landbouwer, gedoopt te Neer op 23 juni 1745, wonende te Neer Dries, overleden te Neer op 12 augustus 1805, zoon van Mathias Metzemaeckers en Maria Verrijcken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina