Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Timmermans, wonende te Roggel.


Hij was gehuwd met
Allegonda Tullemans, wonende te Roggel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, landbouwer, gedoopt te Roggel op 22 augustus 1764, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 20 oktober 1831.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 22 oktober 1797 voor de kerk met Petronilla Verlinden, gedoopt te Heythuysen op 8 februari 1770, overleden aldaar op 4 mei 1822, dochter van Jacob Verlinden en Elisabeth Aben.
  • 2 : Johannes, akkerman en landbouwer, gedoopt te Roggel op 11 juli 1767, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 mei 1853.
    Hij is getrouwd te Roggel op 3 mei 1791 voor de kerk met Joanna Jacobs, akkervrouw en landbouwster, gedoopt te Roggel op 9 mei 1762, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 januari 1842, dochter van Jacob Jacobs en Margareta van Heur.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina