Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Leonhard Joseph Palmen, bouwkundig uitvoerder, geboren te Dusseldorf (D) op 28 mei 1909, wonende te Kerkrade, overleden op 20 januari 1987, zoon van Hubert Joseph Palmen en Maria Catharina Stürmans.


Hij is getrouwd te Neer op 11 augustus 1941 met
Margaretha Helena Anna Janssen, verpleegster, geboren te Neer op 7 juli 1914, wonende aldaar en te Brunssum, overleden te Roermond op 26 november 2005, dochter van Conrardus Hubertus Janssen en Gertrudis Hubertina Vaessen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina