Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Angelina Clemens, geboren te Kessel op 6 november 1776, wonende te Neer Dries, overleden te Neer op 5 februari 1838, dochter van Petrus Clemens en Wilhelmina Michels.


Zij is getrouwd te Neer op 11 augustus 1817 met
Leonardus Raemakers, slager, leerlooier, landbouwer en raadslid gemeente Neer, gedoopt te Neer op 18 april 1768, wonende te Neer Dries, overleden te Neer op 2 januari 1848, zoon van Aulert Rameckers en Sibilla van Aldenhuijsen.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 6 juni 1797 voor de kerk met Joanna Eulers, gedoopt te Neer op 20 mei 1768, wonende te Neer Dries, overleden te Neer op 20 maart 1815, dochter van Goedefridus Eulers en Digna Coennen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina