Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antonius Theodorus Dalemans, onderwijzer, geboren te Grathem op 11 oktober 1874, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 februari 1962, begraven aldaar op 13 februari 1962, zoon van Leonardus Hubertus Dalemans en Anna Margerita Hubertina Peters.


Hij is getrouwd te Grathem op 30 mei 1902 met
Helena Catharina Hubertina Geneijgen, geboren te Heel en Panheel rond 1878, wonende te Grathem, overleden aldaar op 2 januari 1955, dochter van Joannes Hubertus van Geneijgen en Catharina Elisabeth Hubertina Winkelmolen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina