Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Claude Emanuel Charles Henry Wagemans, rentenier, geboren te Weert op 7 mei 1774, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 18 november 1838, zoon van Constantinus Hendricus Richardus Wagemans en Maria Albertina Lucis de Brias.


Hij is getrouwd te Buggenum op 30 augustus 1809 met
Marie Rose Ferdinandine Jacobs, rentenierster, geboren te Maastricht op 28 februari 1788, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 25 augustus 1860, dochter van Martin Guilliaume Egbert Jacobs en Marie Rose Thomassen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina