Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Brox, wonende te Beegden.


Hij was gehuwd met
Margareta Loven, wonende te Beegden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margareta, geboren te Beegden rond 1744, wonende te Neer op de Waije, overleden te Neer op 23 februari 1817.
    Zij is getrouwd te Neer op 3 februari 1774 voor de kerk met Cornelius Claessen, wever en landbouwer, gedoopt te Neer op 2 februari 1737, wonende te Neer op de Waije, overleden te Neer op 22 maart 1805, zoon van Antonius Claesen en Getrudis Josten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina