Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Houben, dienstmeid, gedoopt te Heythuysen op 17 november 1774, overleden aldaar op 24 februari 1830, dochter van Joannes Houben en Martina Aeben.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 10 mei 1809 met
Henricus van Raet, landbouwersknecht, gedoopt te Heythuysen op 22 maart 1776, overleden aldaar op 17 februari 1815, zoon van Joannes van Raeth en Gertrudis Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean, geboren te Heythuysen op 28 februari 1810, overleden aldaar op 24 april 1840.
  • 2 : Marie Gertrude, geboren te Heythuysen op 2 december 1813, overleden aldaar op 6 januari 1830.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina