Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Knippenberg.


Zij was gehuwd met
Wilhelmus Heijnen, afkomstig uit Helden, overleden te Neer op 31 juli 1768.
(Hij is later getrouwd te Neer op 7 april 1750 voor de kerk met Cornelia Versteghen, gedoopt te Neer op 4 november 1695, overleden aldaar op 25 juni 1775, dochter van Gerardus Verstiegen en Mechtildis Ulers. (Zij is eerder getrouwd te Neer op 16 mei 1726 voor de kerk met Matthias van Roij, overleden te Neer op 23 september 1748.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, gedoopt te Roggel op 26 februari 1745.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina