Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maes, landbouwster, gedoopt te Neer op 8 oktober 1742, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 mei 1811, dochter van Jacobus Jacobs en Cornelia Schoenmeckers.


Zij is getrouwd te Haelen rond 1777 voor de kerk met
Jacobus Reners, landbouwer, gedoopt te Neer op 12 december 1748, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 maart 1805, zoon van Nijs Reinen en Hendrina Arets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, gedoopt te Neer op 28 juni 1779, overleden aldaar op 16 september 1783.
  • 2 : Dionisius, gedoopt te Neer op 13 oktober 1782, overleden aldaar op 11 september 1783.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina