Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Wulms, geboren te Neer op 25 april 1897, wonende te Haelen, overleden te Roermond op 9 april 1974, begraven te Haelen, dochter van Martinus Wulms en Windeline Kuijpers.


Zij is getrouwd te Neer op 14 juni 1926 met
Michiel Vissers, landbouwer, geboren te Haelen op 18 juli 1894, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 april 1966, begraven aldaar, zoon van Hubertus Vissers en Barbara Hubertina Wouters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martinus Hubertus, geboren te Haelen rond september 1927, overleden aldaar op 22 december 1927.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina