Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Backers, gedoopt te Neer op 28 juli 1778, overleden te Roermond op 2 maart 1843, dochter van Antonius Backers en Maria Catharina Beurskens.


Zij is getrouwd te Roermond op 8 februari 1817 met
Wilhelmus Gerlacus van der Goor, leidekker, geboren te Roermond op 23 september 1784, overleden aldaar op 24 november 1847, zoon van Henricus van der Goor en Anna Catharina Wienen.
(Hij is later getrouwd te Roermond op 12 juni 1844 met Anna Ravet, gedoopt te Buggenum op 12 juni 1776, dochter van Joannes Jacobus Ravet en Maria Digna Beeck.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina