Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Burskens.


Hij is getrouwd te Neer op 28 april 1700 voor de kerk met
Elisabetha Gerardts, overleden na 1755, waarschijnlijk dochter van N Gerets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, gedoopt te Buggenum op 20 juli 1701.
  • 2 : Matthias, gedoopt te Buggenum op 1 maart 1703, overleden aldaar op 23 april 1749.
    Hij was gehuwd met Helena Raijer.
  • 3 : Maria Anna, gedoopt te Buggenum op 7 mei 1706, overleden aldaar op 16 mei 1749.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 7 oktober 1741 voor de kerk met Petrus Engelen, schepen, gedoopt te Buggenum op 25 mei 1709, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 december 1783, zoon van Petrus Engelen en Petronella Geradts.
    (Hij is later getrouwd te Buggenum op 15 oktober 1749 voor de kerk met Gertrudis Crompvoets, gedoopt te Buggenum op 7 oktober 1723, wonende aldaar en te Vlodrop, overleden aldaar, dochter van Johannes Crompvoets en Gertrudis Verheggen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina