Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martinus Dreessen, timmerman, wonende te Beegden, overleden na 1822.


Hij was gehuwd met
Margaretha Snijders, vroedvrouw te Beegden, wonende te Beegden, overleden na 1822.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, landbouwster, geboren te Beegden op 26 december 1795, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 24 maart 1871.
    Zij is getrouwd te Haelen op 21 april 1822 met Jacobus Bongaers, koster en landbouwer, gedoopt te Buggenum op 11 april 1796, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 1 september 1874, zoon van Hendrik Bongaerts en Sibilla Truijen.
  • 2 : Michiel, timmerman, geboren te Beegden op 11 juli 1805, wonende te Neer Achter de Kerk, overleden te Neer op 16 januari 1878.
    Hij is getrouwd te Neer op 29 april 1829 met Jeanne Josepha Stemkens, landbouwster, geboren te Neer op 21 juni 1807, wonende te Neer Achter de Kerk, overleden te Neer op 6 augustus 1882, dochter van Petrus Stemkens en Maria Claessen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina