Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena N..


Zij was gehuwd met
Thomas Vossen, geboren te Roggel, overleden te Neer op 28 mei 1772.
(Hij is later getrouwd te Neer op 12 februari 1744 voor de kerk met Joanna Stemkens, overleden te Neer op 28 juni 1781. (Zij is eerder getrouwd te Neer op 24 juli 1712 voor de kerk met Petrus van Lier, geboren rond 1688, overleden te Neer op 26 maart 1736, zoon van Jan van Lier en Maria Kellers.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, overleden te Neer op 23 maart 1797.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina