Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Josephus van Hulten, assistent op zuivelfabriek, geboren te Baardwijk op 12 juni 1906, wonende te Waalwijk, overleden op 2 februari 1978, begraven te Drunen op 7 februari 1978, zoon van Peter van Hulten en Francijna van de Gouw.


Hij is getrouwd te Neer op 14 november 1938 met
Dorothea Margaretha Catharina Janssen, geboren te Neer op 6 februari 1908, wonende aldaar en te Drunen, overleden te Tilburg op 26 juli 2004, begraven te Drunen op 30 juli 2004, dochter van Theodorus Conrardus Janssen en Hubertina Dorothea Niessen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina