Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Herman Knippenbergh, timmermansknecht, geboren te Heythuysen op 7 september 1804, overleden te Grathem op 26 februari 1865, zoon van Andreas Knippenberg en Beatrix Geradts.


Hij is getrouwd te Grathem op 30 maart 1837 met
Anna Maria Dimphna Meekels, dienstmeid en landbouwster, geboren te Thorn rond 1800, overleden te Grathem op 12 augustus 1878, dochter van Lambert Meekels en Anna Marguerita Reijnders.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Andreas Lambertus, timmerman, geboren te Grathem op 19 augustus 1842, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 december 1931.
    Hij is getrouwd te Grathem op 23 april 1875 met Maria Hubertina Coolen, dienstmeid, geboren te Grathem op 20 februari 1847, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 mei 1889, dochter van Pieter Jan Coolen en Hendrina Noij.
  • 4 : Lambert, geboren te Grathem op 13 mei 1844.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina