Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus van Melick, landbouwer, geboren te Roermond op 10 augustus 1905, overleden te Neer op 23 december 1983, begraven aldaar op 28 december 1983, zoon van Jacobus Hubertus van Melick en Maria Gertrudis Tinnemans.


Hij is getrouwd te Neer op 30 mei 1938 met
Johanna Maria Elisabeth Rijs, geboren te Neer op 12 april 1908, overleden op 31 augustus 2004, dochter van Peter Antonius Rijs en Petronella Hubertina Spee.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Jacobus Maria, landbouwer en wethouder Gemeente Neer 1974/1982, geboren te Neer op 6 september 1940, wonende te Neer op Gerheggen, overleden op 22 juli 2018.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina