Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Antonius Berben, melkventer, fabrieksarbeider en kantoorbediende, geboren te Neer op 17 oktober 1914, wonende te Heythuysen, overleden te Roermond (Z) op 26 november 1971, begraven te Heythuysen, zoon van Theodorus Berben en Maria Catharina Slabbers.


Hij is getrouwd te Neer op 20 november 1939 met
Aldegonda Wulms, geboren te Neer op 31 juli 1918, wonende te Neer in de Steeg, te Neer Klaeskempke en te Heythuysen, overleden te Horn op 23 november 2009, gecremeerd te Baexem op 27 november 2009, dochter van Petrus Wulms en Johanna Geraedts.
(Zij was later gehuwd met Peter Leonardus Hubertus Kockelkoren, fietsenmaker, geboren te Haelen op 13 oktober 1912, overleden op 6 januari 1994, begraven te Haelen, zoon van Gerardus Hubertus Kockelkoren en Anna Maria Sibilla Lormans. (Hij was later gehuwd met Aldegonda Helena Peeters, geboren te Haelen op 22 juli 1914, overleden te Roermond op 9 oktober 1970, begraven te Haelen, dochter van Hendrikus Joseph Peeters en Anna Maria Mechtildis van Horen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina