Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Margareta Eulers, landbouwster, gedoopt te Neer op 6 maart 1789, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 26 september 1875, dochter van Matthaeus Eulers en Catharina Emons.


Zij is getrouwd te Neer op 2 juni 1813 met
Henricus Tobben, landbouwer, gedoopt te Neer op 21 juli 1783, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 14 december 1816, zoon van Leonardus Tobben en Agnes Wijnen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonard, RK priester, kapelaan te Horst, geboren te Neer op 22 oktober 1814, wonende te Horst, overleden te Neer op 27 april 1850.
  • 2 : Godfroit, lid van het Burgelijk Armbestuur te Neer en landbouwer, geboren te Neer op 17 september 1816, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 20 april 1873.
    Hij is getrouwd te Neer op 3 juli 1845 met Guertrudis Aquarius, landbouwster, geboren te Neer op 25 mei 1821, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 11 juli 1902, dochter van Joannes Aquarius en Wilhelmina Geenen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina