Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jeanne Nielissen, wonende te Someren.


Zij was gehuwd met
Henry van den Kerkhof, wonende te Someren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius, wever, geboren te Someren, gedoopt aldaar op 22 juli 1746, wonende te Neer Dries en te Neer, overleden aldaar op 24 maart 1811.
    Hij is getrouwd te Neer op 4 mei 1773 voor de kerk met Joanna Beckers, landbouwster en weverin, gedoopt te Neer op 2 februari 1746, wonende te Neer op Keizerbosch, te Someren en te Neer Dries, overleden te Neer op 20 september 1828, dochter van Teodorus Beckers en Cristina Wagemans.
  • 2 : waarschijnlijk Henry, wever, geboren rond 1748, wonende te Neer in de Steeg.
  • 3 : Theodorus, wever, geboren te Someren rond 1751, wonende te Neer, ongehuwd overleden aldaar op 13 oktober 1811.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina