Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Getrudis Huiben, dagloonster, gedoopt te Neer op 29 maart 1735, overleden aldaar op 1 augustus 1809, dochter van Gerardus Huiben en Joanna de Saif.


Zij is getrouwd te Neer rond 1765 voor de kerk met
Paulus Jacquart, dagloner en spinner, geboren te Maaseik (B) rond 1732, wonende te Neer, overleden aldaar op 23 december 1813, zoon van Carolus Jacquart en Anna Maria Teenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeta, spinster, gedoopt te Neer op 20 april 1766, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 januari 1848.
    Zij had van een onbekende man één dochter.
  • 2 : Gertrudis, gedoopt te Neer op 1 juli 1770, overleden aldaar op 6 september 1770.
  • 3 : Anna, gedoopt te Neer op 9 mei 1772, overleden aldaar op 19 september 1781.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina