Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Sophia Delissen, dienstmeid, gedoopt te Neer op 2 november 1794, overleden te Helden op 21 juni 1851, dochter van Bartholomeus Delissen en Wilhelmina Verhaegh.


Zij is getrouwd te Helden op 22 januari 1822 met
Francis Gommans, bouwman, geboren te Helden, gedoopt aldaar op 21 augustus 1774, overleden aldaar op 19 januari 1848, zoon van Jacob Gommans en Willemina Gommans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, akkerman, geboren te Helden op 11 juni 1826.
    Hij is getrouwd te Helden op 16 februari 1852 met Maria Catharina Peters, dienstmeid, geboren te Helden op 29 maart 1827, dochter van Nicolaas Peters en Gertrudis Versondert.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina