Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Aldegondis van Heur, gedoopt te Neer op 12 juli 1779, overleden te Haelen op 12 juli 1809, dochter van Hermanus van Horne en Getrudis Hansen.


Zij is getrouwd te Haelen op 27 april 1809 met
Henricus Benders, landbouwer, geboren te Kessel rond 1779, overleden te Haelen op 30 juli 1823, zoon van Mathijs Benders en Mechtildis Hendrix.
(Hij is later getrouwd te Haelen op 18 april 1812 met Joanna Wagemans, dienstmeid en landbouwster, geboren te Haelen rond 1776, overleden aldaar op 31 mei 1846, dochter van Jean Wagemans en Elisabethe Verboket.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina