Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marie Gommans, wonende te Helden.


Zij was gehuwd met
Joannes Gielen, wonende te Helden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mechtildis, landbouwster, geboren te Helden rond 1785, wonende te Roggel, overleden aldaar op 30 oktober 1811.
    Zij is getrouwd te Neer op 27 februari 1805, getrouwd aldaar op 29 november 1804 voor de kerk met Matthias Metzemekers, landbouwer, gedoopt te Neer op 12 juli 1777, wonende te Roggel Ophoven, overleden aldaar op 6 december 1811, zoon van Mattias Messemeckers en Catharina Sillen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina