Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Maria Spee, geboren te Neer op 25 maart 1858, wonende te Haelen, overleden aldaar op 29 februari 1888, dochter van Sebastien Spee en Wilhelmina Vogels.


Zij is getrouwd te Haelen op 29 april 1884 met
Henricus Mooren, dienstknecht en landbouwer, geboren te Haelen op 17 september 1839, wonende te Neer en te Haelen, overleden aldaar op 14 juli 1907, zoon van Arnoldus Mooren en Marguerite Cornelissen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Arnold Sebastiaan, stoker, landbouwer, arbeider aan het sanatorium en tuinier aan het sanatorium, geboren te Haelen op 22 februari 1887, overleden te Horn op 17 oktober 1968, begraven aldaar.
    Hij was gehuwd met Katharina Rauschen, geboren te Arsbeck op 24 mei 1897, overleden te Horn op 28 juni 1967, begraven aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina