Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Reinerus Vossen, gedoopt te Roggel op 28 mei 1791, overleden aldaar op 8 september 1852, zoon van Mathias Vossen en Wilhelmina Coppen.


Hij is getrouwd te Roggel op 7 februari 1851 met
Gertrudis Caelers, landbouwster, geboren te Roggel op 13 december 1825, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 januari 1908, dochter van Jan Caelers en Maria Elisabeth Raemaekers.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 8 mei 1855 met Guillaume van Raetingen, landbouwer, geboren te Ittervoort-Beersel op 11 mei 1817, wonende te Roggel, overleden aldaar op 10 november 1893, zoon van Jacob van Ratingen en Elisabeth Tulkens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, geboren te Roggel op 27 mei 1852, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 april 1859.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina