Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Ida Maria Hanssen, geboren te Neer op 10 november 1905, wonende te Roermond, overleden aldaar op 10 december 1987, dochter van Lambertus Hanssen en Cornelia Cranen.


Zij is getrouwd te Roermond op 25 september 1930 met
Martinus Johannes Hoek, bakker en conciërge, geboren te Horst-America op 30 augustus 1909, wonende te Roermond, zoon van Querinus Jacobus Hoek en Bertha Elisabeth Johanna Toonen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina