Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabetha Wagemans, gedoopt te Neer op 10 februari 1761, overleden aldaar op 23 december 1809, dochter van Wulhelmus Wagemans en Anna Schruers.


Zij is getrouwd te Neer op 31 januari 1793 voor de kerk met
Joannes Cuypers, kleermaker, gedoopt te Heythuysen op 20 september 1764, overleden te Neer op 6 december 1810, zoon van Petrus Cuypers en Sophia Kellers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Chrêtien, geboren te Thiel rond 1791, overleden te Neer op 7 november 1803.
  • 2 : Petrus, gedoopt te Neer op 12 april 1800, overleden aldaar op 28 september 1811.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina