Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margareta Jansen.


Zij was gehuwd met
Petrus Levels, gedoopt te Neer op 8 augustus 1697, overleden aldaar op 3 april 1739, zoon van Joannes Levels en Catharina Wagemans.
(Hij is later getrouwd te Neer op 10 oktober 1720 voor de kerk met Margareta aen den Bosch, overleden te Neer op 4 september 1743. (Zij is later getrouwd te Neer op 21 november 1739 voor de kerk met Cornelis Sherkens.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus, gedoopt te Neer op 29 mei 1719.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina