Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Jacobs, landbouwer, geboren te Kessel rond 1729, wonende te Helden, overleden te Roggel op 9 juli 1809, zoon van Winand Jacobs en Catharina Janssens.


Hij is getrouwd te Kessel voor de kerk met
Maria Claesen, gedoopt te Neer op 22 januari 1750, wonende te Helden en te Roggel, dochter van Antonius Claesen en Getrudis Josten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henrina, gedoopt te Neer op 4 april 1776.
  • 2 : Sophia, landbouwster, gedoopt te Neer op 15 april 1778, wonende te Roggel, overleden aldaar op 22 mei 1808.
  • 3 : Wijnandus, dienstknecht en landbouwer, gedoopt te Roggel op 1 maart 1781, wonende te Helden.
    Hij is getrouwd te Helden op 18 oktober 1816 met Anne Peters, landbouwster, geboren te Helden rond 1788, wonende aldaar, dochter van Jean Peters en Gertrude Smedts.
  • 4 : Antonius, gedoopt te Roggel op 15 augustus 1784.
  • 5 : Gertrude, landbouwster, geboren te Helden rond 1789, wonende te Roggel, overleden aldaar op 26 maart 1813.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina