Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anne Marie Stemkens, geboren te Neer op 10 december 1803, gedoopt aldaar op 11 december 1803, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 19 maart 1867, dochter van Petrus Stemkens en Maria Claessen.


Zij is getrouwd te Neer op 25 april 1838 met
Guillaume van den Acker, dienstknecht en landbouwer, geboren te Haelen op 31 juli 1802, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 13 mei 1860, zoon van Henricus van den Acker en Gertrudis Verboekent.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Neer op 28 juli 1840.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina