Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willemina Geraets, geboren te Buggenum op 30 augustus 1846, overleden te Maasniel op 13 juni 1930, dochter van Bartholomeus Gerarts en Petronella Heijners.


Zij is getrouwd te Maasniel op 29 september 1873 met
Zeguur Vaessen, knecht, geboren te Baexem op 23 april 1843, overleden te Maasniel op 12 oktober 1907, zoon van Michel Vaessen en Anna Catharina Geurts.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Hubertus, geboren te Maasniel.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 16 december 1897 met Cornelia Hubertina Heuts, geboren te Roermond.
  • 3 : Hendricus, geboren te Maasniel.
    Hij is getrouwd te Meerssen op 26 februari 1916 met Hubertina Voncken, geboren te Meerssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina