Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis Toelen, geboren te Neer, dochter van Joannes Theelen en Wilhelmina Jansen.


Zij is getrouwd te Neer op 28 november 1716 voor de kerk met
Petrus Michiels, grondeigenaar en bierbrouwer, gedoopt te Kessel op 3 december 1691, overleden aldaar op 11 augustus 1757, zoon van Jacobus Michaels en Mechtildis Spee.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, gedoopt te Neer op 1 mei 1717.
  • 2 : Jacobus, gedoopt te Neer op 11 juli 1718.
  • 3 : Pieter, gedoopt te Kessel op 22 november 1726, overleden aldaar op 4 september 1792.
    Hij is getrouwd te Kessel op 6 juni 1753 voor de kerk met Agnes Heymans, gedoopt te Kessel op 5 augustus 1726, overleden aldaar op 25 september 1779, dochter van Bartholomeus Heymans en Wilhelmina Wijnen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina