Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonard Vossen, geboren te Horn op 7 november 1859, overleden te Süchteln (D) op 5 augustus 1912, zoon van Peter Matis Vossen en Anna Maria Stemkens.


Hij is getrouwd te Süchteln (D) op 6 december 1886 (1) met
Clara Hubertina Tegelaers, geboren te Stramproy op 17 maart 1858, dochter van Hendrik Tegelaers en Maria Barbara Opbroek.

Hij is getrouwd te Süchteln (D) op 12 juli 1905 (2) met
Petronella Goertzen, geboren op 26 juni 1857, overleden in het jaar 1933, dochter van Theodor Goertzen en Maria Adelheid Motes.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina