Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Vossen, metaalbewerker en schoenmaker, geboren te Neer op 7 december 1864, wonende te Ekeren (B), overleden aldaar op 31 maart 1944, zoon van Peter Matis Vossen en Anna Maria Stemkens.


Hij is getrouwd te Ekeren (B) op 21 april 1888 met
Maria Elisabeth Reijnders, dienstmeid, geboren te Berg en Terblijt op 2 januari 1862, wonende te Eeckeren (B), overleden na 1922, dochter van Hendrik Bernard Reijnders en Catharina Elisabeth Schouteten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Petronella, geboren te Ekeren (B) op 3 november 1893, wonende te Neer op Kinkhoven en te Tegelen.
    Zij is getrouwd te Ekeren (B) op 4 oktober 1924 met haar neef Peter Leonardus Franken, arbeider en metaalbewerker, geboren te Neer op 25 maart 1899, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 oktober 1972, zoon van Bernard Franken en Anna Maria Vossen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina