Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Margaretha Maria Heynen, geboren te Roggel op 18 oktober 1899, wonende aldaar en te Nederweert, overleden te Heythuysen op 21 oktober 1979, begraven te Leveroij op 25 oktober 1979, dochter van Petrus Heijnen en Margaretha Rademakers.


Zij is getrouwd te Roggel op 13 april 1928 met
Godefridus Geraets, landbouwer, geboren te Neer op 16 februari 1897, wonende te Swalmen, te Kessel, te Neer, te Nederweert en te Heythuysen, overleden te Heythuysen (b) op 24 mei 1984, begraven te Leveroij op 26 mei 1984, zoon van Bernardus Geraets en Petronella Winkelmolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Godefridus, geboren te Nederweert rond 1935, overleden aldaar op 16 mei 1946.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina