Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Gerardus Hubertus Nijssen, landbouwer, geboren te Neer op 8 juli 1904, overleden te Roermond (Z) op 6 november 1979, begraven te Neer op 10 november 1979, zoon van Hendrikus Nijssen en Hendrina Hubertina van der Linden.


Hij is getrouwd te Neer op 25 april 1938 met
Anna Maria Waegemans, geboren te Neer op 23 augustus 1907, overleden aldaar op 12 september 1980, dochter van Hubertus Waegemans en Clara Peters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina