Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Severinus Peters, dienstknecht, geboren te Neer op 11 september 1828, wonende te Beegden en te Roggel, overleden aldaar op 4 juni 1912, zoon van Engel Peeters en Margareta Wagemans.


Hij is getrouwd te Swalmen op 12 april 1860 met
Anna Catharina Vossen, dienstmeid, geboren te Beegden op 24 oktober 1830, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 14 december 1895, dochter van Henricus Vossen en Maria Catharina Suilen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina