Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Snijkers, dienstmeid, geboren te Neeritter op 12 maart 1799, wonende te Baexem, overleden te Neer op 5 maart 1848, dochter van Guillaume Snickers en Catherine Smeets.


Zij is getrouwd te Baexem op 25 februari 1843 met
Bernardus Stemkens, dagloner en landbouwer, gedoopt te Neer op 15 oktober 1785, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 6 maart 1865, zoon van Jacobus Stemkens en Petronella Gererts.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 22 mei 1822 met Gertrudis aen de Boom, gedoopt te Neer op 3 augustus 1785, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 22 september 1828, dochter van Petrus aen den Boom en Anna Gerits.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina