Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Houben.


Hij is getrouwd rond 1714 voor de kerk met
Lucia Smets.
(Zij is eerder getrouwd rond 1702 voor de kerk met Petrus Flipsen, overleden te Neer op 10 november 1709.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Rut, gedoopt te Neer op 20 april 1715, overleden aldaar op 3 juli 1772.
    Hij is getrouwd te Neer op 4 november 1751 voor de kerk met Beatrix Lamers, overleden te Neer op 13 maart 1773.
    (Zij is eerder getrouwd te Neer op 21 oktober 1734 voor de kerk met Jacobus Linsen, gedoopt te Neer op 31 juli 1709, overleden aldaar op 24 januari 1750, zoon van Arnoldus Linsen en Joanna Verreggen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina