Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Francisca Adriana van Helden, herbergierster en dienstmeid, geboren te Neer op 30 oktober 1839, wonende te Neer op de Baant, te Beesel en te Buggenum, overleden aldaar op 20 december 1911, dochter van Gerlace van Helden en Johanna Maria Franken.


Zij is getrouwd te Buggenum op 27 mei 1870 met
Peter Joannes Abrahams, klompenmaker, geboren te Buggenum op 14 januari 1833, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 mei 1894, zoon van Peter Mathis Abrahams en Johanna Houtmortels.
(Hij is eerder getrouwd te Buggenum op 16 april 1857 met Margaretha Huberdina Stams, dienstmeid, geboren te Maasniel op 22 mei 1837, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 22 december 1869, dochter van Gerardus Stams en Hendrijna Joosten.)

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Franciscus Hubertus, fabrieksarbeider, geboren te Buggenum op 5 januari 1879.
    Hij is getrouwd te Simpelveld op 1 juli 1905 met Maria Catharina Niens, dienstmeid, geboren te Weert rond 1878, dochter van Jacobus Hubertus Niens en Goverdina van Leuven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina