Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Timmermans, dienstmeid, geboren te Neer op 9 mei 1833, overleden te Tegelen op 9 december 1890, dochter van Johannes Wilhelmus Timmermans en Elisabeth Wulms.


Zij is getrouwd te Tegelen op 21 april 1873 met
David Plank, tuinier, geboren te Elst op 14 augustus 1848, zoon van Hendrik Plank en Johanna Peters.
(Hij is eerder getrouwd te Tegelen op 15 april 1872 met Johanna Hubertina Janssen, dienstmeid, geboren te Broekhuizen op 4 november 1839, dochter van Willem Janssen en Anna Catharina Hermkens. Hij is later getrouwd te Beesel op 3 april 1891 met Helena Cruijsberg, arbeidster, geboren te Beesel rond 1844, dochter van Goedefridus Cruijsbergh en Anna Maria Croonen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina