Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petrus Peters, jeneverstoker te Haelen, geboren te Kessel rond 1770, overleden te Haelen op 18 januari 1836, zoon van Johannes Peeters en Elisabeth Beurskens.


Hij is getrouwd te Neer op 9 mei 1797 voor de kerk met
Bernardina Knoops, huishoudster, gedoopt te Buggenum op 18 juli 1772, overleden te Haelen op 24 januari 1801, dochter van Bernard Cnoops en Joanna op 't Roet.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes, akkerjongen en landbouwer, geboren te Haelen op 1 mei 1800, overleden te Hunsel op 24 oktober 1860.
    Hij is getrouwd te Haelen op 15 mei 1832 met Anna Dirix, landbouwster, geboren te Helden op 28 december 1805, overleden te Hunsel op 21 maart 1891, dochter van Joannes Dirix en Wilhelmina Wilms.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina